Košarica

Pogosta vprašanja

Ob nakupu vrednostnega kupona na spletni strani plačate samo določeni % zneska, preostalo razliko do končne cene pa ob unovčenju vrednostnega kupona v hotelu.
Pregled in nakup ponudb na Kuponi.bolha.com lahko uporabnik opravi kot neregistrirani ali kot registrirani uporabnik. V primeru registracije, se bo ustvaril vaš osebni Kuponi.bolha.com profil, kjer bodo shranjeni vaši osebni podatki, vaši nakupi in vrednostni kuponi. Zaradi postopka unovčenja kuponov potrebujemo vaše verodostojne podatke. Pravilnost podatkov je pomembna tudi zato, da lahko ob morebitnih nejasnostih stopimo z vami v stik, ali vam nudimo pomoč pri nakupu vrednostnega kupona.
Plačilo je možno izvesti ob naročilu s karticami MasterCard, Visa in American Express.
Nakupi na Kuponi.bolha.com strani so varni.
Ne. Vrednostni kupon je treba le kupiti na dan, ko je ponudba objavljena na spletni strani Kuponi.bolha.com. Vrednostni kupon se lahko unovči kasneje, po predhodnem naročilu na storitev, po telefonu ali e-naslovu, navedenima v opombah ponudbe na vrednostnem kuponu, ki ga prejmete po opravljenem nakupu v vaš profil na spletni strani pod rubriko »Moja naročila«.
V primeru uspešnega nakupa uporabnik prejme Kuponi.bolha.com kupon, ki ga unovči v hotelu od dneva nakupa oz. med ali do datuma, ki je naveden v opombah ponudbe.
Ena oseba lahko kupi največ 5 vrednostnih kuponov in jih po želji unovči posamezno ali jih v dogovoru s hotelom združi in tako rezervira daljše bivanje. Združevanje kuponov je vedno pogojeno s politiko vsakega posameznega hotela.
Po opravljenem nakupu termin rezervirate na e-naslov ali telefonski številki hotela, ki sta napisana v opombah ponudbe na vrednostnem kuponu, ki ga po opravljenem nakupu prejmete na svoj profil na spletni strani pod rubriko »Moja naročila«. Opozarjamo, da je zaradi omejenih hotelskih kapacitet priporočeno preveriti razpoložljivost termina še pred samim nakupom kupona.

Opomba: Obstaja možnost, da je ponudnik tudi Kuponi.bolha.com. V tem primeru so navedeni naši kontakti za rezervacijo. Pri kuponskih ponudbah z deljenim plačilom je to zelo zelo redko.
Vsak hotel (in s tem posamezna hotelska soba) ima določene pogoje, ki dovoljujejo ali onemogočajo nastanitev otrok v sobi. Vsak hotel sam določi možnost obiska z otroki in višino potrebnega doplačila, ki je v večini primerov naveden v opombah. Če ti podatki v opombah niso navedeni, se obrnite na hotel in jih povprašajte za točne informacije, saj se, kot rečeno, stroški in možnost za nastanitev otrok razlikujejo med posameznimi hoteli.
Da, kljub temu da je ponudba hotela veljavna za dve osebi, lahko vrednostni kupon unovči tudi samo ena oseba.
Po uspešno opravljenem nakupu boste v svoj Kuponi.bolha.com profil, kamor dostopate z elektronskim naslovom in geslom, pod rubriko »Moja naročila« in na vaš elektronski naslov prejeli vrednostni kupon, kar pomeni, da je bil nakup potrjen.

V primeru, da kupona ne prejmete na vaš elektronski naslov oz. prejmete obvestilo, da je pri procesiranju nakupa prišlo do napake vas prosimo, da nas kontaktirate na 01 4201 645 ali podpora@bolha.com.
Priporočamo, da se razpoložljivost preveri pred nakupom kupona. V kolikor je vseeno kupon kupljen in termin ni na voljo se lahko kupon ali vplačani znesek prenese na drugo ponudbo ali zavede kot dobropis.

Prav tako je možno vračilo v roku 14 dni od nakupa ob pogoju, da kupon ni bil koriščen, rezervacija pa je bila pravočasno odpovedana.
Vse reklamacije vezane na storitve, prehrano, čistočo in podobno mora stranka podati na licu mesta in urediti s hotelom, ker je hotel končni ponudnik, kateri mora zagotoviti storitev, ki je definirana po pogodbi.

V primeru, da gre za primer, ko hotel zavrne določeno storitev, ki je navedena na kuponu, npr. polpension, masažo,… potem se stranka obrne na našo podporo, da to rešimo z odgovorno osebo v hotelu.

Kuponi bolha.com
Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Slovenija
Poglej na Google zemljevidu
Telefon
01 4201 640

Faks
01 4201 659