Košarica

Azurna obala

Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
Azurna obala
  • Ponudnik: Moderna Ventures SA
  • Šifra: 7259
  • Lokacija: Azurna obala, Francija
  • Število noči: 3
  • Število oseb: 1
254.00 €
Brez DDV: 254.00 €
V košarico
Plačilo takoj: 38.00 €
Plačilo pri ponudniku: 216.00 €

bolha.com kuponi v sodelovanju z Megabon


Ponudba vključuje

Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo
2x nočitev v dvoposteljni sobi v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo
Zajtrk
Pristojbine in cestnine
Zunanje oglede po programu brez vstopnin
Osnovno nezgodno zavarovanje
Obisk parfumerije
Vodenje ter organizacijo izleta
Ponudba je unovčljiva za odhode: 23. 6., 21. 9. in 28. 10. 2023

Opombe

Informacije na telefonski številki: 01 244 25 30
Preostalih 216 € plačate neposredno ponudniku
Pred nakupom kupona obvezno preverite zasedenost želenega termina
Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: rezervacije@mm-turist.si najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
Super cena za otroka do 12. leta na dodatnem ležišču, velja za vsa odhodna mesta: 189 €
Prijavnina v višini 15 €/oseba se plača neposredno ponudniku (MM-TURIST) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti.
Možna doplačila (ob prijavi): odpovedni riziko 17 €, nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini 6,80 €/oseba, enoposteljna soba 41 €/noč, manjša skupina (med 35 in 44 osebami) 40 €, manjša skupina (med 25 in 34 osebami) 60 €
Možna doplačila (vodniku na potovanju): vstopnine pribl. 30 €, taksa v hotelu pribl. 4 €, večerja od 25 do 30 €
Vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 23. uri), Sežana (pred hotelom Safir ob 23.55)
Vrstni red ogledov se lahko spremeni, kar pa ne bo vplivalo na vsebino programa. 
OPOMBA: Triposteljne sobe so na povpraševanje. V primeru družin z dvema otrokoma otroka bivata v svoji sobi, za morebitne popuste nas pokličite. Triposteljne sobe v Franciji so po večini dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem, ki je primerno za otroke do 12. leta.
Odpoved rezervacije: veljajo splošni pogojih MM-TURIST, d.o.o.

Opis

Svetovljanska Azurna obala z mediteranskim podnebjem vas vabi!

1. DAN: SLOVENIJA - ITALIJA
Odhod avtobusa v poznih večernih urah z navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja do Italije, nato mimo Benetk, Verone, Genove in San Rema na francosko Azurno obalo.

2. DAN:  CANNES - VALLAURIS - ST. PAUL DE VENCE - CANNES/NICA
V jutranjih urah bomo prispeli na Azurno obalo. Obiskali bomo Cannes, ki slovi po filmskem festivalu, mondenih hotelih in idiličnem starem delu mesta. Sprehodili se bomo do kongresne palače in ob obali mimo številnih znanih hotelov. Obiskali bomo slikovito vasico Vallauris s simpatičnimi trgovinicami z lokalno keramiko in dišavami Provanse, v kateri je nekaj časa živel tudi Pablo Picasso. Po želji in za doplačilo krajši ogled muzeja in Picassove mojstrovine »Vojna in mir«. Pot bomo nadaljevali v gričevnato zaledje, do prelepe, umetnikom od nekdaj privlačne vasice St. Paul de Vence. Sprehod po tlakovanih uličicah, polnih kavarn, galerij in trgovinic. Vožnja do kraljice Azurne obale, Nice. Namestitev v hotelu in sprehod. Za doplačilo večerja v eni od restavracij. Nočitev.

3. DAN: CANNES/NICA - EZE - MONAKO - MONTE CARLO
Po zajtrku se bomo sprehodili po slikoviti tržnici Nice. Po panoramski cesti, ki se dviga visoko nad morjem, se bomo popeljali do vasice Eze, kjer bomo obiskali eno od tovarn parfumov, kjer si bomo francoski parfum lahko tudi kupili. Odpeljali se bomo v Monako in se sprehodili po čudovitem eksotičnem vrtu s prekrasnim razgledom na celotno kneževino. V bujnem vrtu, ki ga je leta 1895 uredil princ Luis II., raste na površini 11.500m2 na tisoče rastlin, ki zaradi posebne mikroklime in sonca odlično uspevajo. Pot bo vodila do katedrale z grobovi članov knežje družine in do knežje palače. Lahko bomo obiskali tudi Oceanografski muzej z zanimivim akvarijem. Obiskali bomo še mondeni Monte Carla, ki se ponaša s slavnim Casinojem. Po želji večerja (doplačilo) v eni od restavracij. Nočitev.

4. DAN: CANNES/NICA - ITALIJA - SLOVENIJA
Po zajtrku sprehod po obalni Angleški promenadi, obdani s palmami in znamenitimi hoteli, tudi mimo najstarejšega hotela Negresco. Po želji bomo obiskali katero od odličnih kavarn, se posladkali s provansalsko specialiteto »confiserie«, ali pa čas namenili obisku Mattisovega ali Chagallovega muzeja. Zgodaj popoldne vožnja v Slovenijo, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.