Košarica

Izlet v Dubrovnik in Črno goro

Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
Izlet v Dubrovnik in Črno goro
  • Ponudnik: Moderna Ventures SA
  • Šifra: 6798
  • Lokacija: Budva, Črna Gora
  • Število noči: 3
  • Število oseb: 1
314.00 €
Brez DDV: 314.00 €
V košarico
Plačilo takoj: 47.00 €
Plačilo pri ponudniku: 267.00 €

bolha.com kuponi v sodelovanju z Megabon


Ponudba vključuje

Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo
3x nočitev v 3* hotelu v dvoposteljnih sobah za 1 osebo
Polpenzion
Pristojbine in cestnine
Zunanje oglede po programu
Izlet v Cetinje in na Lovčen brez vstopnin
Degustacijo pršuta in sira
Izlet do samostana Ostrog 
Vstopnino v NP Skadarsko jezero
Osnovno nezgodno zavarovanje
Spremstvo ter organizacijo izleta
Stroške lokalnega vodenja (kjer je potrebno)
Ponudba je unovčljiva za odhoda: 21. 9. in 28. 10. 2023

Opombe

Informacije na telefonski številki: 01 244 25 30
Preostalih 267 € plačate neposredno ponudniku
Pred nakupom kupona obvezno preverite zasedenost želenega termina
Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: rezervacije@mm-turist.si najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
Super cena za otroka do 12 let na dod. ležišču: 276 €
Prijavnina 15 €/oseba se plača neposredno ponudniku (MM-TURIST) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski pošti.
Možna doplačila (ob prijavi): odpovedni riziko 22 €, nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini 9,90 €/osebo, enoposteljna soba 80 €, doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 35 €, doplačilo za manjšo skupino (med 25 in 34 osebami) je 70 €, odhod na datume 29.6. - 2. 7. in 24. 8. - 27. 8. je 10 €. 
Možna doplačila (vodniku na potovanju): vstopnine pribl. 20 €, vstopnina na Lovčen 9 €, vstopnina v dvor kralja Nikole 7 €, vožnja z ladjo po Skadarskem jezeru pribl. 9 €, kosilo pribl. 15 €, taksa v hotelu 2 €/noč.  
Vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 1.00)
Odpoved rezervacije: veljajo  splošni pogojih MM-TURIST, d.o.o. 

Opis

Slikovit mediteranski izlet v Črno goro in Dubrovnik! Dubrovnik - Budvanska riviera - Cetinje - Lovčen - Njeguši - Boka Kotorska - Ostrog - Skadarsko jezero

1. dan: LJUBLJANA - DUBROVNIK - ČRNA GORA
Odhod avtobusa s parkirišča na Dolgem mostu ob 1. uri zjutraj. Vožnja na Hrvaško, mimo Plitvic, Splita v Dalmacijo, kjer bomo v jutranjih urah prečkali dolino reke Neretve ter pot nadaljevali skozi novo zgrajen Pelješki most do bisera južne, Dubrovnika. Med sprehodom po Stradunu z lokalnim vodnikom bomo občudovali imenitne arhitekturne mojstrovine, med drugimi Onofrijeva Veliki in Mali vodnjak, frančiškanski samostan z eno najstarejših lekarn v tem delu Evrope (doplačilo), Knežev dvor, katedralo z zakladnico in številne druge. Čas bo za kavico in za samostojni sprehod po mestu, ki ga zaznamuje živahen utrip. Za navdušence serije »Game of Thrones« bo še posebej razburljivo »srečanje« s snemalnimi prizorišči. Vožnja v Črno goro, po slikoviti črnogorski obali, mimo Hercegnovega v Budvo, mesto z očarljivim starim mestnim jedrom. Vožnja do hotela na budvanski rivieri. Namestitev, večerja in nočitev.

2. dan: BUDVANSKA RIVIERA - CETINJE - LOVĆEN - NJEGUŠI - KOTOR/BOKA KOTORSKA
Po zajtrku izlet z avtobusom v Cetinje, nekdanjo prestolnico Črne gore, kjer bo mogoč ogled muzejske zbirke v dvoru kralja Nikole, ki priča o izjemno bogati kulturni in zgodovinski preteklosti Črnogorcev in ostalih znamenitosti tega muzejskega mesta. Nato bomo nadaljevali vožnjo po gorski panoramski cesti na Lovćen, kjer na 1160 metrov  visokem Jezerskem vrhu stoji veličasten Njegošev mavzolej, delo kiparja Ivana Meštroviča. Po ogledu se bomo odpeljali skozi Njegošev rojstni kraj, vasico Njeguši, kjer nam bodo postregli črnogorsko malico - pršut, ovčji sir in vino. Sledi vožnja po osupljivi panoramski gorski cesti nad zalivom Boke Kotorske do Kotorja, srednjeveškega pomorskega mesta na koncu zaliva Boka Kotorska. Mesto je zaradi svoje bogate zgodovine in zapuščine na seznamu svetovne kulturne dediščine UNESCO. Sprehod po mestu in prosto za kavico. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

3. dan: BUDVANSKA RIVIERA - SAMOSTAN OSTROG - SKADARSKO JEZERO
Po zajtrku vožnja do znamenitega pravoslavnega samostana Ostrog iz 17. stoletja, ki je vklesan v živo skalo in je najbolj pomembno versko središče v Črni Gori. Zgrajen je bil v čast sv. Vasilija Ostroškega, ki tudi pokopan v samostanu. Samostanu oz. relikvijam sv. Vasilija pripisujejo zdravilne moči, zato je tudi eden najpomembnejših samostanov Črnogorcev. Po ogledu se bomo odpeljali do največjega jezera na Balkanu, nacionalnega parka Skadarsko jezero, ki se lahko pohvali z zadnjim prebivališčem pelikanov, največjim ptičjim rezervatom v Evropi in z enim zadnjih sladkovodnih močvirij v Sredozemlju. Po želji se bomo z ladjico popeljali po Skadarskem jezeru. Po končani vožnji si bomo lahko privoščili kosilo (doplačilo). Ustavili se bomo v Rijeki Crnojevića, nekdanji prestolnici črnogorske srednjeveške države, vožnja mimo Virpazarja do hotela. Večerja in nočitev.

4. dan: ČRNA GORA - STON/SPLIT - LJUBLJANA
Po zajtrku slovo od Črne gore. Vožnja mimo Dubrovnika in Elafitov do Stona, obzidanega mesteca na polotoku Pelješac. Mesto se ponaša s kar šest kilometrov dolgim obzidjem, ki je nekdaj ščitilo soline pred vpadi tujih ljudstev. Postanek za sprehod po mestu in prosto za pokušino odličnih stonskih klapavic ali ostrig. Nadaljevanje vožnje po avtocesti skozi Dalmacijo, če bo mogoče in bo čas dopuščal še  krajši postanek v Splitu za sprehod po splitski rivi in za krajši ogled znamenite Dioklecijanove palače. Vožnja mimo Plitvic v Slovenijo, kamor je predviden prihod v nočnih urah.